Baza noclegowa – posiada 11 komfortowo urządzonych pokoi z 27 miejscami noclegowymi. Każdy pokój posiada w standardzie łazienkę, bezprzewodowy dostęp do Internetu oraz telefon.
Zaplecze szkoleniowo-konferencyjne – posiada dwie kompleksowo wyposażone sale pozwalające na profesjonalne zorganizowanie pokazów, kursów, szkoleń, spotkań biznesowych, a także imprez integracyjno-szkoleniowych. Sale mogą pomieścić od 25 do 45 osób. Na Do wyposażeniau każdej z sal jest:należy m.in. bezprzewodowy dostęp do internetu, projektor multimedialny, ekran, flipchart plus komplet flamastrów oraz nagłośnienie.
Obsługa gastronomiczna – oferuje całodzienne wyżywienie
–śniadania w formie bufetu, obiady i kolacje przygotowywane zgodnie z ustalonym menu (posiłki wegetariańskie i wegańskie oraz diety specjalne dostosowane do indywidualnych potrzeb gości).W trakcie szkoleń czy zjazdów organizujemy przerwy kawowe. Na życzenie możliwejest przygotowanie eleganckiej kolacji, wystawnych przyjęć, bankietów lub ognisk.
Obsługa cateringowa – zapewnia kompleksową obsługę cateringową grup szkoleniowych, konferencji i bankietów. Potrawy przygotowywane są zawsze ze świeżych produktów, transportowane z zachowaniem procedur HACCP. Zorganizuje lunch, przerwę kawową, bufet zakąskowy czy uroczystą kolację,dbając o wysoką estetykę podawanych dań, jakość zastawy i wygląd stołów bankietowych. Profesjonalnie zrealizuje zamówienia cateringowe we wskazanym miejscu, bądź wykorzystując 2 sale bankietowe zlokalizowane na terenie Ośrodka Szkoleniowego KŁOS.
Organizuje również przyjęcia rodzinne (komunie, chrzciny, jubileusze, imieniny itp.).